De bästa tipsen för att få ut det mesta av ÅsiktsTorget

Delta i undersökningar när du är på språng − delta i onlineundersökningar

Få inbjudningar till de rätta undersökningarna

När du registrerar dig ber vi dig att svara på några frågor (till exempel ålder, kön och vilken region du bor i). Detta gör det möjligt för oss att bjuda in dig till de onlineundersökningar som är mest relevanta för dig.

Du kommer att märka att några av dessa frågor också ställs i början av onlineundersökningar som du deltar i. Anledningen är att vi på ÅsiktsTorget inte delar din personliga information med våra kunder. Därför kan du bli ombedd att besvara dem vid mer än ett tillfälle. Det garanterar också att den information som du delar i onlineenkäter är så aktuell som möjligt, så tack för att du tar dig tid att besvara dessa frågor.

delta i onlineundersökningar hemifrån − betalda onlineundersökningar

Öka dina chanser att slutföra fler undersökningar

Vilka onlineundersökningar som är tillgängliga beror på vilka frågor som våra kunder behöver dina synpunkter om för tillfället. Dessa kommer att variera varje vecka och ibland varje dag. Marknadsundersökare är ofta ute efter åsikter från en mycket specifik grupp av människor – till exempel användare av en viss produkt, i en viss åldersgrupp eller som bor inom ett visst postnummer.


Det är därför det är viktigt att du ger oss så mycket information som möjligt i den första undersökningen vid registreringen, och ser till att dina kontouppgifter är aktuella. Vi rekommenderar att du uppdaterar dina kontouppgifter var sjätte månad, eller när det sker en viktig förändring i ditt hushåll. På så sätt kan vi bjuda in dig till betalda onlineundersökningar som passar dig.

betalda undersökningar på din mobil − delta i undersökningar när du är på språng

Delta i onlineundersökningar när du är på språng

Framtiden är mobil! ÅsiktsTorget ger dig möjligheten att delta i betalda undersökningar på dina mobila enheter – som surfplattor, mobiler eller bärbar dator – hemma eller på språng. Tänk dig att sitta på tåget till jobbet och besvara våra undersökningar och tjäna pengar på nätet innan du ens är framme på kontoret.

Vi pratar dagligen med våra marknadsundersökningskunder för att uppmuntra dem att skapa onlineundersökningar som fungerar lika bra på stationära datorer som på en iPhone, iPad eller Android-enhet. Fler och fler undersökningar uppfyller detta krav – och snart kommer detta att gälla nästan alla undersökningar! Under tiden kommer vår programvara att känna igen när du är på en mobil enhet och ser till att du bara får erbjudanden om onlineundersökningar som är optimerade för din surfplatta eller telefon.

Förresten: vi har också en undersökningsapp som heter QuickThoughts. Intresserad? Kolla in den här!

Dina uppgifter är säkra och skyddade

När du ger oss dina uppgifter och delar med dig av dina åsikter i våra onlineundersökningar kan du ha frågor om säkerheten för den information som du har anförtrott oss. Vi försäkrar dig att vi alltid kommer att följa dessa tre gyllene regler:
1. SSI och ÅsiktsTorget behandlar dina data med största sekretess.
2. All information och data som samlats in via onlineenkäter och -undersökningar används enbart i undersökningssyfte.
3. Vi kommer aldrig att försöka göra reklam för eller marknadsföra varor eller tjänster.

Läs vår Integritetspolicy för mer information. Vi har också satt ihop några snabba FAQ. Om du fortfarande har frågor får du gärna kontakta oss via kontaktformuläret på FAQ-sidan!