Ta reda på allt som finns att veta om ÅsiktsTorget

global gemenskap − delta i svenska onlineundersökningar

ÅsiktsTorget är en global undersökningspanel

Som en del av ÅsiktsTorget kommer du att delta i en panel med personer från hela Sverige och hela världen som deltar i onlineenkäter. Det finns liknande undersökningspaneler i hela Europa och i hela världen, där personer från många olika länder kan bjudas in att delta i samma betalda onlineundersökningar som du. Du, och många andra, kan påverka beslutsfattare tillsammans, samtidigt som ni tjänar pengar på nätet!

SSI-marknadsundersökningsföretag − delta i svenska onlineundersökningar

ÅsiktsTorget ägs av SSI

Den nätbaserade marknadsundersökningspanelen ägs av Survey Sampling International, LLC. Under de senaste 30 åren har vi inhämtat insikter från människor som du, som väljer att dela med sig av sina åsikter i betalda onlineundersökningar för att förbättra produkter och tjänster. Vi arbetar med marknadsundersökningsföretag för att bedriva onlineundersökningar över hela världen, för stora och små varumärken, men vi är också direkt kopplade till tillverkare av några av de produkter som du kanske använder dagligen, samt ägare av de tjänster som du förlitar dig på.

Dela med dig av dina åsikter i onlineundersökningar − delta i svenska onlineundersökningar

Bli medlem och säg vad du tycker

Gå med i ÅsiktsTorget och dela med dig av din åsikt i våra betalda onlineundersökningar var du än är! Det är en win-win-situation: du kommer att hjälpa företag att anpassa produkter efter dina behov genom att delta i onlineenkäter, samtidigt som du tjänar belöningar bara genom att slutföra onlineundersökningar.