Få omedelbara PayPal-betalningar

PayPal-logotyp − Hur du kan tjäna pengar med onlineundersökningar

1 Jag har inget PayPal-konto!

Om du inte har ett PayPal-konto går du till www.paypal.se och klickar på "Skapa konto". Se till att använda den e-postadress du använder hos ÅsiktsTorget när du anger dina uppgifter. Om du redan har ett PayPal-konto, men med en annan e-postadress, måste du lägga till e-postadressen du använder på ÅsiktsTorget till ditt befintliga PayPal-konto (se nedan).

2 Jag har redan ett PayPal-konto!

Alla transaktioner för inlösen av poäng kommer att göras via PayPal-kontot med samma e-postadress som den du använder för din korrespondens med ÅsiktsTorget. Om du redan har ett PayPal-konto med en annan e-postadress lägger du bara till e-postadressen du använder på ÅsiktsTorget till ditt befintliga PayPal-konto. Klicka på "Logga in" följt av "profil"/"e-post"/"lägg till".

3 Vad är ett verifierat PayPal-konto?

PayPal ger dig möjlighet att verifiera ditt konto. Detta ger dig mer frihet och flexibilitet att skicka och ta emot pengar via PayPal. "Verifierad" status ger dig dessutom mer trovärdighet hos dem du skickar betalningar till eller tar emot betalningar från. Observera att vi endast godkänner verifierade PayPal-konton! Så se till att du också verifierar ditt konto. När du har upprättat ett verifierat PayPal-konto måste du vänta 5–7 innan du gör en ny begäran. Det tar PayPal flera dagar att bearbeta dina uppgifter. Du kan göra din begäran först när processen är slutförd.

Besök PayPal.se för ytterligare information.

Du hittar våra kontaktuppgifter på FAQ-sidan om du vill kontakta en av våra teammedlemmar.