Undersökningar är lätta – du är specialisten

Vilka av följande apparater äger du? (Markera alla som finns i ditt hushåll)

Den här typen av undersökningsfråga är ovärderlig för att upptäcka vilken teknologi som är mest populär, och hur många av dessa som folk äger. Förutom att vara till hjälp för kunder som vill ta reda på vilka enheter som används mest, kan det också vara en användbar fråga för att avgöra hur människor surfar på nätet. Det kan hjälpa till att utveckla ny teknik, uppmuntra mobilvänligt innehåll eller till och med bidra till att utforma nya coola tillbehör.

Hur många gånger om dagen kollar du i genomsnitt dina e-postmeddelanden?

Detta kan låta som en enkel fråga i en onlineenkät, men allteftersom tekniken utvecklas använder vi i allt större utsträckning mejl och andra appar när vi är på språng. Nya undersökningar visar att det första de flesta brittiska vuxna gör när de vaknar är att kolla sin e-post på sina telefoner. Frågan kommer därför inte bara att ge en inblick i olika åldersgruppers beteenden, utan också vara till nytta för företag som vill annonsera via sökmotorer, skicka specialerbjudande via e-post, förbättra webbmailfunktionalitet eller öka nätverkstäckningen.

Hur många barn har du?

Våra betalda undersökningar omfattar ofta frågor som denna eftersom den ger en idé om vad du kan tänkas göra på din fritid, vilka attraktioner som du skulle vara mer benägen att besöka eller ge en uppfattning om var du handlar. Det är en snabb och enkel undersökningsfråga som inte avslöjar någon personlig information, men som ser till att du passar perfekt för en specifik undersökning. Alternativet "inga" finns alltid med om du inte har barn.