Kan du inte hitta svaret på din fråga?

Skicka in en fråga

FAQ

Vi har gjort vårt bästa för att besvara era vanligaste frågor. Klicka på en av frågorna nedan för att läsa svaret.

Frågor om Åsiktstorget

Det är mycket lätt. Fyll bara i dina uppgifter på vår anmälningssida. Vi skickar dig en länk till registreringsblanketten så att du kan bekräfta medlemskapet.
Nej, tyvärr är medlemskapet i vår online-community öppen endast för svenska medborgare.
Det kostar ingenting att bli medlem i vår community och du kan sluta när som helst. Du måste ha en e-postadress för att ta emot inbjudningar att delta i undersökningar och du måste ha tillgång till internet för att göra undersökningarna online.

Frågor om undersökningar

Företag, kommunen, offentliga föreningar och liknande organisationer är intresserade av vilka åsikter och attityder de människor har som använder deras produkter och tjänster. Ju mer de vet om vad kunder och potentiella kunder, medborgare och konsumenter tycker, desto lättare är det för dem att förbättra och anpassa sina produkter.
Vi skickar regelbundet ut inbjudningar till undersökningar, men vi kan inte ange exakt när en medlem kommer att få inbjudningar eftersom våra undersökningar är anpassade efter varje kunds undersökningsmål. Din profil avgör om vi kommer att be dig att delta i undersökningar en eller flera gånger per månad. Det är därför viktigt att du håller din profil uppdaterad.
Observera att vissa brandväggar kan hindra våra inbjudningar (se: "Jag får inte så många inbjudningar till undersökningar. Varför?)" Vanliga frågor.
Tyvärr kan man inte delta i undersökningarna på annat sätt än online och detta måste genomföras via internet.

Frågor om PayPal

Dina poäng omvandlas till kontanter och kan tas ut via PayPal. Besök PayPal för mer information. 

1. Om du inte har ett PayPal-konto: Gå till PayPal.se och klicka på "Skapa konto". Se till att du registrerar den e-postadress som du använder på Åsiktstorget  när du anger dina uppgifter. 

2. Om du redan har ett PayPal-konto, men med en annan e-postadress, lägger du till e-postadressen du använder på Åsiktstorget till ditt befintliga konto. 

* Obs! Om du inte redan har ett PayPal-konto eller om ditt PayPal-konto är konfigurerat för att acceptera alla betalningar manuellt kommer du att ha högst 30 dagar på dig att acceptera betalningen. Efter 30 dagar förfaller betalningen och returneras till Åsiktstorget.

Att registrera sig på PayPal är en snabb och enkel process! Gå bara till PayPals hemsida för att registrera dig idag. Gå till PayPal.com/se.

Frågor om sekretess

Nej. Vi varken säljer eller ger bort våra medlemmars kontaktinformation och vi har ingen annonsering på webbplatsen.
En länk till vår sekretesspolicy finns längst ned på de flesta sidorna på Åsiktstorget webbplats liksom på den här sidan. Läs sekretesspolicyn för att hitta kontaktinformationen.
Vi behöver dina personuppgifter för att kunna skräddarsy dina inbjudningar till undersökningar, för att SSI lättare ska kunna tolka undersökningsresultat och för att SSI ska kunna kommunicera med dig om ditt medlemskap i panelen och ditt deltagande i undersökningar. Läs vår sekretesspolicy för mer information.
Det kan hända att någon skrev fel och av misstag angav din e-postadress vid ansökan om medlemskap i Åsiktstorget. Det är också möjligt att någon har använt din e-postadress utan ditt tillstånd. Om du inte vill vara med så struntar du bara i e-postmeddelandet och den påminnelse som kommer senare. Dina uppgifter kommer inte att finnas med på någon medlemslista och du blir inte kontaktad igen. Om du fortsätter att få e-postmeddelanden kan du klicka på länken till vår helpdesk som finns i varje meddelande, så får du mera hjälp.

Frågor om Amerikanska Röda Korset

Varje månad donerar vi $10,000 till Amerikanska Röda Korset som ett tack till dig för den tid du lägger på att svara på frågor.

Du behöver bara fortsätta delta i undersökningar – inget annat.

Genom att dela med dig av dina åsikter hjälper du krisdrabbade människor i hela världen.
Nej. Den här donationen hålls separat från dina egna belöningar och påverkar inte ditt poängsaldo.

Detta utgör inte en donation på uppdrag av dig, så det är inte avdragsgillt.

Frågor om poäng

Dina poäng förfaller inte. Ditt poängsaldo minskar bara när du har löser in dina belöningspoäng. Men om du väljer att lämna Asiktstorget's panel raderas dina poäng samtidigt som ditt konto. Vi rekommenderar att du löser in alla återstående poäng innan du lämnar panelen. (Gå till sidan ”Mitt konto” i medlemssektionen för att se alla poängtransaktioner.)

Du måste logga in på Åsiktstorget webbplats, och sedan navigera till sidan "Mitt konto". På den här sidan ser du ditt poängsaldo och information om hur du löser in dem.

Beställningar på papperskuponger skickas inom 10 arbetsdagar. Vanligtvis får du din e-kupong via e-post inom 48 timmar, men var god ta upp till 10 arbetsdagar för leverans. Glöm inte att kontrollera ditt skräppostfilter. Om du inte fått dina kuponger inom den tid som uppges ovan kan du klicka på länken längst ned på den här sidan och skicka din fråga genom vårt kontaktformulär, så kommer vår helpdesk att hjälpa dig.