Följ våra tre enkla steg för att bli medlem och börja göra skillnad

Registrera dig idag!

eller fyll i dina uppgifter här
Välj kön
Jag har läst, förstått och godkänner Integritetspolicyn och Villkoren och reglerna. Jag förstår att för att nyttja tjänsten så kommer jag att motta e-postmeddelanden om relevanta undersökningar och medlemsuppdateringar.
Jag tillåter insamling, användning och delning av mina profildata för att delta i marknadsundersökningar. Du kan när som helst välja att inte delta.

För att börja dela med dig av din åsikt i betalda onlineundersökningar och bidra till utvecklingen av bättre produkter och tjänster kan du följa dessa enkla steg:

1
Registrera dig

Fyll i det enkla formuläret ovan och klicka på "Registrera dig nu". Det är enkelt och GRATIS!

2
Bekräfta

Gå till din inkorg och klicka på "Aktivera ditt konto nu" i e-postmeddelandet vi skickat till dig och svara på några frågor för att bekräfta din registrering.

3
Dela med dig av din åsikt

Grattis, ditt konto har skapats! Du kan direkt börja delta i betalda onlineundersökningar och tjäna dina belöningar.

Hur vi kommunicerar?

På ÅsiktsTorget vill vi att du ska känna dig som en del av en gemenskap. Ni är trots allt en unik grupp av likasinnade individer med en önskan att engagera er och gör era åsikter hörda. Att vara en gemenskap innebär också att vi kommer att kommunicera med dig! Du kommer att få inbjudningar till onlineundersökningar via e-post – men du kan också delta i undersökningar när som helst genom att logga in på webbplatsen. Vi lägger hela tiden till nya undersökningar med intressanta ämnen och fantastiska belöningar! Du kommer också att få andra meddelanden från oss. Efter registreringen får du ett välkomstmeddelande som förklarar mer om ditt konto och ger dig värdefulla tips.