Vill du påverka de produkter och tjänster som du använder dagligen?

Registrera dig idag!

eller fyll i dina uppgifter här
Välj kön
Jag har läst, förstått och godkänner Integritetspolicyn och Villkoren och reglerna. Jag förstår att för att nyttja tjänsten så kommer jag att motta e-postmeddelanden om relevanta undersökningar och medlemsuppdateringar.
Jag tillåter insamling, användning och delning av mina profildata för att delta i marknadsundersökningar. Du kan när som helst välja att inte delta.

ÅsiktsTorget är stället att göra det!

Påverka

ÅsiktsTorget är en tjänst där du kan påverka beslut som kommer att påverka ditt dagliga liv. Delta i marknadsundersökningar på nätet: dina åsikter kommer att influera utvecklingen av nya produkter och tjänster eftersom företag och organisationer förlitar sig på dina synpunkter. Detta är din chans att göra skillnad! Allt du behöver göra är att dela med dig av din åsikt i våra betalda undersökningar!

Gör skillnad

Att vara en del av ÅsiktsTorget är en givande upplevelse. Du kan delta i våra betalda onlineundersökningar om en mängd olika ämnen, från vitvaror till reklam och sjukvård till hobbys. Vi kan också skicka nya produkter hem till dig så att du kan testa dem. Att dela med sig av sina åsikter i betalda onlineundersökningar kan vara roligt och spännande och det är alltid användbart och enkelt: du är specialisten som företagen söker!